Een persoonlijk profiel brengt jouw leiderschapsstijl aan het licht

 

Met de Management Drives vragenlijst testen we jouw leiderschapsstijl:
  • Een Management Drives profiel brengt jouw drijfveren in kaart. 
  • Je ontvangt een globaal overzicht van jouw leiderschapsstijl: wat drijft je, waar verlies je energie en wat gebeurt er met je gedrag wanneer je stress ervaart?
  • Duidelijk overzicht van de resultaten door het gebruik van kleuren. 

* Management Drives komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille.


Hoe gaat het aanmaken en terugkoppelen van een Individueel Profiel in zijn werk?

Vragenlijst invullen

Jouw profiel wordt gegenereerd aan de hand van een online vragenlijst. Deze neemt amper 15 minuten tijd in beslag en is beschikbaar in 15 talen.

Opstellen persoonlijk rapport

Na het invullen van de online vragenlijst wordt het persoonlijk profiel opgesteld. Na het uitschrijven van het persoonlijk rapport nemen we contact met je op voor de  terugkoppeling.

Feedbackmoment

Tijdens het feedbackmoment wordt jouw profiel in detail toegelicht. Je krijgt inzicht in je drijveren: wat zijn je energievreters en -gevers en welk potentieel gedrag ga je vertonen wanneer je mogelijk onder stress staat.

Persoonlijk profiel

Na afloop ontvang je een persoonlijk Management Drives profiel, een rapport en een exemplaar van het Management Drives boek om de resultaten op een later tijdstip rustig opnieuw te kunnen raadplegen.

De uitkomst van de volledige Management Drives vragenlijst geeft je:

  • Concrete handvaten voor je verdere ontwikkeling
  • Inzicht in jouw drijfveren en je gedrag
  • Verbetering van jouw performance
  • Versterking van je persoonlijk leiderschap
  • Herkenning en erkenning van jezelf

Ken jij de app al?

Meet the trainers

Management Drives biedt inzicht in drijfveren. Onze gecertificeerde trainers zijn opgeleid om deze drijfveren te kunnen toelichten en kaderen en jou en je team doorheen het hele proces te begeleiden. Van eerste kennismaking tot vragenlijst en individuele of groepsterugkoppeling: jouw aanspreekpunt blijft ongewijzigd. Zo bereiken jullie samen het gewenste resultaat. 

 

"Management Drives geeft me inzicht in de drijfveren van een persoon, team of organisatie en hoe ze je gedrag kunnen beïnvloeden."

Ellen Bral

"Management Drives is voor mij een bewustwording om te weten wat individuen, teams en organisaties drijft."

Stéphanie van Parys

"Management Drives geeft me een beter beeld van hoe een team beter kan gaan samenwerken."

Nathalie Van Cutsem

"De kracht van Management Drives zit voor mij in het feit dat de aanpak helder is en duidelijk te interpreteren voor eenieder." 

Christien Gebruers

Breng jezelf in kaart!

Koop meerdere Management Drives profielen aan en breng jouw drijfveren in kaart aan een voordeeltarief!

Meer informatie over het individuele profiel

Veelgestelde vragen
 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Op We Assist You kan je betalen via overschrijving (factuur), Bancontact, Kredietkaart, SOFORT banking, Belfius Direct net, KBC Online Payment.

Op welke vragen helpt Management Drives een antwoord te vinden?

Een Management Drives profiel helpt een antwoord te vinden op de vraag waarom de talenten en vermogens van een persoon al dan niet tot uiting komen. Iemand heeft een goed cv en uitstekende assesmentresultaten, maar wat gebeurt er als je met hem gaat samenwerken? Waar is hij echt toe gedreven? En wat betekent dat voor de groep waar hij deel van uitmaakt?

Wat is de meerwaarde van Management Drives voor een organisatie?

Dankzij Management Drives krijg je meer inzicht in de drijfveren van je medewerker(s), team(s) of organisatie, alsook de mogelijkheid om een vertaalslag te maken van drijfveren en gedrag van individuen en teams en van de organisatie als geheel om zo een betere samenwerking tussen medewerkers te creëren.

In welke talen kan de Management Drives test afgelegd worden?

De Management Drives test is momenteel beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Pools, Roemeens en Hongaars. Testen die gemaakt zijn in verschillende talen kunnen gezamenlijk worden verwerkt.

Scroll naar boven