OFFICE-TOEPASSINGEN KENNEN GEEN GEHEIMEN MEER

Koop een Premium lidmaatschap van 12 of 18 maanden en krijg daarbovenop onbeperkt toegang tot e-learningplatform OASE.

 

Hoe werkt OASE

OASE is het online videoplatform van ICT-dienstenbedrijf Xylos. Het platform richt zich op bijscholing van de meest frequente Office-toepassingen. Op het platform vind je meer dan 1000 korte video’s terug, die gemaakt zijn door experts en waartoe je gratis toegang hebt. Bovendien wordt er via het platform 1 keer per maand een webinar gegeven, dat je live kan volgen, of nadien online bekijken.

Waarom OASE?

Voordelen van OASE

Bijscholing van Office-toepassingen

Via handige, korte video's leer je in no time alles over de meest frequente Office-toepassingen: Office 365, Excel, Word, PowerPoint, Outlook, OneNote, Skype for Business, Sharepoint en Windows 10. 

Maandelijkse webinars

Een keer per maand kan je via OASE een webinar volgen over een specifieke Office-toepassing. De webinars duren 30 minuten en worden gegeven in het Nederlands, het Frans en het Engels. 

Leertrajecten

Wl je graag alles kennen over bijvoorbeeld Skype? Dan kan je een leertraject volgen: een bundeling van interessante video's over een overkoepelend topic.

Onbeperkte toegang

Of je nu 's ochtends problemen ondervindt met Word, je 's middags vastloopt in Excel of in de namiddag die PowerPointpresentatie niet krijgt afgewerkt: je hebt op elk moment van de dag onbeperkt toegang tot het OASE-platform, via desktop, laptop, tablet of smartphone.

Beschikbaar in 4 talen

Alle videocontent is beschikbaar in 4 talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Bovendien kan je ook de taal van je software kiezen. Zo kan je dus bijvoorbeeld een Nederlandstalige video bekijken over de Engelstalige versie van Excel. 

Bij aankoop van een Premium lidmaatschap van 12 of 18 maanden

krijg je automatisch toegang tot e-learningplatform OASE.

 

Ik ben overtuigd! Upgrade naar Premium!

Veelgestelde vragen
 

Wat is een Premium credit?

Een Premium credit is een credit waarmee je voor bepaalde tijd (6 of 12 maanden) Premium lid zal worden van We Assist You. Dit wil zeggen dat je onbeperkte toegang zal hebben tot alle artikels op We Assist You en je ook gebruik kan maken van alle voorbeeldbrieven en templates. Je kan een Premium credit voor jezelf gebruiken maar je kan deze ook uitdelen/doneren aan een collega. Na de aankoop van een Premium credit heb je 1 jaar de tijd om deze te activeren/doneren.

Word mijn Premium lidmaatschap automatisch verlengd?

Nee, je zal voor je Premium lidmaatschap een e-mail ontvangen met de vraag of je jouw Premium lidmaatschap wil verlengen of niet.

Tot wanneer is mijn Premium lidmaatschap geldig?

De geldigheid van je premiumlidmaatschap kan je steeds op twee plaatsen nakijken in jouw profiel. In je profiel naast je profielfoto en in het creditoverzicht.

Hoe activeer ik mijn Premium lidmaatschap nadat ik deze heb aangekocht in de webshop?

Na het aankopen van een Premium lidmaatschap zal er een credit beschikbaar zijn onder credits op je profiel. Klik op het icoon naast een Premium credit en hierna krijg je de opties om deze te activeren voor jezelf of om deze credit te doneren aan iemand anders. Om je Premium lidmaatschap te activeren klik je op “activeer credit”. Jouw Premium lidmaatschap is nu geactiveerd. Opgelet! Je kan deze credit tot maximum 1 jaar na de aankoop activeren of doneren.

Wat is OASE?

OASE is een e-learningplatform waarvoor je toegang krijgt bij aankoop van een Premium lidmaatschap van 12 of 18 maanden. Je vindt er meer dan 1000 korte video’s terug over de meest frequente Officetoepassingen. De video’s zijn onbeperkt beschikbaar, gegeven door professionals en up to date. Maandelijks worden er bovendien ook webinars gegeven, waarvoor je je kan registreren en verstreken webinars kan je herbekijken.

Scroll naar boven