HR-diensten

Bovenop de online dienstverlening, biedt We Assist You aanvullende hr-diensten zoals rekrutering, screening, selectie, training, payrolling en administratieve dienstverlening. Hier vind je een greep uit ons aanbod.

Ontdek onze diensten
Hr-diensten
Hr uitbesteden? Rent-a-recruiter!

Tijdsgebrek of gebrek aan expertise zorgen ervoor dat bepaalde aspecten van het aanwervingsproces soms beter uitbesteed worden. Op zo’n momenten staan onze consultants voor je klaar.

Lees meer
Payrolling

We Assist You biedt de ideale oplossing om medewerkers via onze payrolling bij jou aan het werk te zetten. Als juridisch werkgever nemen wij alle administratieve handelingen voor je over.

Lees meer
Talent nodig? Cv licentie database

Wil je efficiënt, snel en gericht een medewerker aanwerven? Via de cv-search heb je toegang tot alle geregistreerde werkzoekenden, studenten & freelancers van het platform.

Neem contact met ons op
 
Onze hr-diensten worden grotendeels op maat gemaakt.
Vraag een offerte aan

Meer over onze hr-diensten

Bright Plus: hr-partner van We Assist You

We Assist You is een volwaardig online aanspreekpunt van Bright Plus, complementair aan onze 16 kantoren over het hele land. Via onze hr-diensten kun je in componenten boeken waar je nood hebt aan professionele ondersteuning.

Bezoek de Bright Plus site

Op zoek naar een kandidaat?

Op zoek naar een young potential of specialist in office, hr, sales, logistiek of marketing?
Verspreid je vacature via het We Assist You platform.

Post een job

Veelgestelde vragen
 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Voor hr-diensten is er enkel de mogelijkheid om te betalen via overschrijving (factuur) aangezien wij steeds een offerte op maat maken.

Waarom zou ik kiezen voor rent-a-recruiter?

‘Rent-a-recruiter’ is een deelproces van de full service van Secretary Plus, dat vandaag afzonderlijk in de markt wordt gezet. Je kan hierbij rekenen op de HR-expertise van de ervaren consultants van Secretary Plus.

Waarom zou ik kiezen voor payrolling?

We Assist You is een volwaardig online aanspreekpunt van Secretary Plus, complementair aan onze 14 kantoren over het hele land. Payrolling is een deelproces van het full service aanbod van Secretary Plus. Dit deelproces wordt vandaag afzonderlijk in de markt gezet, zodat je apart je payrolling kan uitbesteden aan de experts van Secretary Plus. Wanneer je je payrolling aan ons uitbesteedt, treden wij op als juridisch werkgever voor je medewerker. Dit wil zeggen dat wij alle administratieve handelingen (arbeidsovereenkomsten opmaken, verzekering regelen bij arbeidsongeschiktheid, ontslagprocedures regelen, salarisadministratie en verwerking van CAO- en wetswijzigingen) voor onze rekening nemen.

Scroll naar boven