Breng je presentatie tot leven met Sway

Breng je presentatie tot leven met Sway Artikel
0

Gebruik de gratis digitale presentatie-app Sway om overtuigende en stijlvolle presentaties te maken.

Sway is qua vormgeving en functionaliteit een combinatie van Prezi en PowerPoint. Zonder enige programmeerkennis kan je prachtige online presentaties in elkaar knutselen en delen met een moderne, website-achtige lay-out die prettig is om naar te kijken.
 

Overtuigende inhoud dankzij Sway

Met Sway kan je op een speelse manier afbeeldingen, tekst, muziek en video’s in je presentatie combineren. Je haalt het materiaal eenvoudig van je OneDrive-account, Facebook, Twitter of YouTube.
Mooi hierbij is dat je niet hoeft te schakelen tussen Sway en deze sites: je klikt gewoon vanuit Sway op het icoontje van het betreffende sociale platform en je kan een zoekopdracht uitvoeren om beeldmateriaal te verzamelen.
 
1.jpg
 

Effecten en interactiviteit

Je kan in een handomdraai effecten creëren en interactiviteit toevoegen aan je presentatie: klik op Layout, selecteer het gewenste effect en klaar!
Sway komt bovendien met eigen suggesties om je presentatie aan te passen. Zo kiest het programma bijvoorbeeld kleuren op basis van de foto’s die jij gebruikt.
Terwijl je meer inhoud toevoegt aan je slideshow, analyseert Sway wat je doet, ordent het al je materiaal en stelt het jou een design voor. Wil je hier van afwijken, dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Voor Sway heb je enkel een Microsoft-account nodig. De door jou gemaakte creaties worden opgeslagen op de servers van Microsoft, van waaruit je ze kan delen met anderen via e-mail of sociale netwerken.
 
Bron: Xylos

OVER DE AUTEUR

We Assist You

We Assist You

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments