Camille Pauwels: vol lof over haar stage bij Bright Plus

Camille Pauwels: vol lof over haar stage bij Bright Plus Artikel
0

Tijdens mijn derde en laatste jaar Office Management (afstudeerrichting: managementassistant) kreeg ik gedurende drie maanden de kans om mijn theoretische kennis toe te passen binnen een stage.

Tijdens mijn derde en laatste jaar Office Management (afstudeerrichting: managementassistant) kreeg ik gedurende drie maanden de kans om mijn theoretische kennis toe te passen binnen een stage. Als Office Manager kan je heel wat kanten uit. De opleiding is zeer breed en dit gaf mij de kans om op zoek te gaan binnen verschillende domeinen en sectoren.
 
Arteveldehogeschool heeft ons vaak in contact gebracht met Bright Plus, een selectiekantoor dat zich focust op jobs die zeer sterk aansluiten bij mijn opleiding. Zo ben ik mij verder gaan informeren over Bright Plus en was ik snel overtuigd. Hier wilde ik mijn stage volgen!
 
Gedurende mijn stage leerde ik onder andere omgaan met selectieprocedures, interviews en klantencontacten. Zelf heb ik heel wat interessante taken mogen uitvoeren. Zo was ik verantwoordelijk voor de inkomende cv’s en telefonische screenings. Dit proces is de eerste en belangrijkste stap bij Bright Plus. De verantwoordelijkheid die ik hierbij kreeg, gaf mij het gevoel dat ik een essentieel onderdeel was van het bedrijf. Door deze manier van werken heb ik veel kunnen bijleren en uitzoeken welke functies mij op het lijf geschreven zijn.
 
Bright Plus is een zeer gedreven en jong bedrijf waar je als stagiair veel kansen krijgt. Na mijn stage kreeg ik dankzij hen het aanbod om een vakantiejob als sales- en marketingassistant uit te voeren. Daarboven kreeg ik ook een vast contract aangeboden binnen hun divisie Outsourcing Solutions. Daarnaast leerde ik veel mensen kennen, waardoor ik mijn professioneel netwerk aanzienlijk heb kunnen vergroten.
 
Ik heb tijdens deze fantastische stage niet alleen veel bijgeleerd over hr en personeelsadministratie, maar ook over hoe een team samenwerkt en streeft naar een gezamenlijk doel. Deze leerrijke ervaring zal mij zeker vooruit helpen in mijn verdere carrière.

OVER DE AUTEUR

We Assist You

We Assist You

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments