Corporate events die je nooit eerder meemaakte

Corporate events die je nooit eerder meemaakte Artikel
0

We Assist You is op zoek gegaan naar spannende corporate events en kwam terecht bij het fascinerende bedrijf Prepare2go.

Prepare2go werd in 2008 gesticht, oorspronkelijk om ingewikkelde logistieke situaties en verhuizingen van cameraploegen naar verre oorden te begeleiden. De stichters zijn Beatrice De Smet en Sam Rutherford, die een achtergrond als legerpiloot en een buitengewone kennis van onherbergzame gebieden heeft. Het bedrijf biedt een waaier van spectaculaire reizen en avontuurlijke bestemmingen aan en regelt alles tot in de kleinste details. Niets is te gek. Beatrice De Smet vertelt:
 

48 uur buiten je comfortzone

1.jpg
 
De basis van deze zeer succesvolle formule is een korte reis waarbij de bestemming onbekend is. Het mooiste is wanneer je met een privévliegtuig kan reizen; dan heb je bij vertrek geen enkele mogelijkheid om te achterhalen waar je naartoe gaat en word je ondergedompeld in opwindende geheimzinnigheid. Mobiele telefoons en uurwerken worden in beslag genomen. Mensen zijn hun routine, zekerheden en oriëntatie kwijt. Ze worden van punt naar punt geleid, zonder te weten wat hen te wachten staat. `s Avonds worden ze ruimschoots beloond met een aangenaam luxehotel en ook dat is een lastminuteverrassing. Soms denken ze echt tot het laatste moment dat ze buiten zullen moeten slapen! Volledig buiten hun comfortzone, komen de ware persoonlijkheden heel puur en onvervalst tevoorschijn. Erg interessant!

Extreme Eerste Hulp

2.jpg
 
Een andere merkwaardig en onalledaags thema voor een corporate event is een sensationele Eerste Hulp-weekend. Niet in een stoffig lokaaltje met een instructeur, maar in een verbluffende setting. Je gaat op stap met een groep van 6 à 8 personen en wordt van de ene extreme situatie naar de andere geslingerd in confrontatie met acteurs ‘in nood’. Je moet zelf ingrijpen om het slachtoffer te redden. Feedback over overlevingstechnieken krijg je ter plaatse. Er gebeurt dan iets magisch met de samenhang van de groep; een beleving om nooit te vergeten!

VintageAirRally

3.jpg
 
We werken momenteel volop aan de voorbereidingen van de eerste editie van de Crete2Cape Rally. Vijftien teams uit de zes continenten vliegen tussen 12 november en 17 december 2016 van Kreta naar Cape Town in ‘vintage’ vliegtuigen uit de jaren ’20. Nooit eerder werd zoiets georganiseerd!
In de voetsporen van de Imperial Airways ‘Africa route’ uit 1931, zullen de teams tien Afrikaanse landen overvliegen. Het officiële startsein wordt in Londen gegeven en de winnaar wordt in Cape Town gevierd met een groots galabal.
Je kan als bedrijf deelnemen door een team financieel te steunen. Nevenactiviteiten of events bij de lancering, de aankomst en/of bij iedere tussenstop worden volledig op maat georganiseerd.
Lukt het dit jaar niet, dan kan je nog aansluiten bij de Sydney2London Rally, de Ushuaia2NYC Rally in 2018 of één van de kortere Vintage Air Rally of Classic Car Rally events in Europa en de Verenigde Staten in 2017.

Grenzeloos avontuur

4.jpg
 
Of wat dacht je van een dropping in de Artic Circle, een vliegsafari in Roemenië, een motortocht in de woestijnen van Mongolië, een reis door de Sahara op de rug van een kameel, een bezoek aan de ondergrondse steden van Cappadocië, een expeditie met luchtballonnen in Turkije.... ‘Dune-driving’ met een 4x4? ‘Seed bombing’ in Africa? Een helikoptertour in de Alpen? Een helikopter lunch boven Brussel?? Het beklimmen van het Atomium gebouw?
Als jij ervan kan dromen, kan Prepare2go het waarmaken!
 
Met dank aan Beatrice De Smet

OVER DE AUTEUR

We Assist You

We Assist You

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments