Delve biedt jou op maat de content waar jij op zoek naar bent

Delve biedt jou op maat de content waar jij op zoek naar bent Artikel
1189

Creëer met Office Delve je eigen startpagina in Office 365 en sla zo efficiënt je gegevens op, bewerk en deel ze.

Creëer met Office Delve je eigen startpagina in Office 365 en sla zo efficiënt je gegevens op, bewerk en deel ze.
 
Office Delve is een applicatie die op een interactieve wijze de content verzamelt waar jij op zoek naar bent. Om Delve te gebruiken volstaat een Office 365-account voor Bedrijven.
 • Delve bevordert samenwerking
  In een wereld van grenzeloos werken waar we steeds meer met collega’s op documenten samenwerken, is het gebruik van Delve voor alle teamleden een handig werkinstrument. Je kan elkaars documenten bekijken, bewerken en delen.
   
 • Delve is interactief en op maat
  Delve leert van hoe jij en je collega’s werken. Het platform past de gegevens aan voor alle betrokken personen. Wat je in je weergaven in Delve ziet, verschilt dan ook van collega tot collega, in functie van zijn of haar interesses.
   
 • Delve helpt je documenten terug te vinden
  Je hoeft geen titels van documenten te onthouden, noch locaties waar ze worden bewaard. Delve verzamelt alle documenten, ongeacht of ze zijn opgeslagen in OneDrive voor Bedrijven of in Sites in Office 365.
   
 • Delve respecteert de mandaten
  In Delve worden nooit machtigingen gewijzigd. Je ziet alleen de documenten waarvoor jij al gemachtigd bent om ze te openen. Andere personen zien geen privédocumenten die je bijvoorbeeld hebt opgeslagen in privémappen.
delve.png
 

Hoe weet Delve wat belangrijk is voor jou als gebruiker?

 1. Delve gebruikt ‘Office Graph’ om na te gaan met wie en waaraan je werkt. In de Office Graph worden je bedrijfsnetwerk en de dagelijkse activiteiten van jou en je collega’s in Office 365 geanalyseerd om zo de voor jou meest relevante inhoud weer te geven.
   
 2. Daarom is jouw Delve aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren. Andere personen zien niet hetzelfde als jij, maar zien wel de documenten die relevant zijn voor hen.
   
 3. Privéactiviteiten, zoals e-mailberichten, Lync-gesprekken en de documenten die je hebt bekeken, blijven afgeschermd.

Waarom wordt een document weergegeven als belangrijk voor mij?

 • In jouw dashboard zie je de documenten die op dit moment het meest interessant voor jou zijn. Het is vaak een combinatie van de documenten waar je zelf aan hebt gewerkt en de documenten die veel worden gebruikt door de personen met wie je samenwerkt.
   
 • De gegevens op elke inhoudskaart laten zien waarom een document voor jou wordt weergegeven. Verschillende collega’s hebben het document onlangs misschien nog bekeken of mogelijkerwijs heeft jouw leidinggevende het gewijzigd.
 
Bron: Xylos

OVER DE AUTEUR

We Assist You

We Assist You

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments