"Ik ben mijn Outsourcing Solutions-avontuur nog lang niet beu"

Artikel
722

17 februari 2014 of een dag na mijn verjaardag, dan startte ik met mijn allereerste project bij Secretary Plus Outsourcing Solutions – van een prachtig cadeau gesproken! Nu, bijna 5 jaar later, heb ik nog steeds geen gebrek aan leerrijke en toffe projecten: van Sales en Export Assistant, tot Communicatie en Marketing Assistant. Je leert telkens zoveel bij en dit nog wel bij tal van topbedrijven.

Na een jaar zette ik met plezier mee mijn schouders onder een intern project bij International Talents. Deze dienstverlening van Secretary Plus specialiseert zich in de rekrutering van meertalige en anderstalige professionals op alle niveaus. Die eerste inhouse-ervaring was er één om nooit meer te vergeten. De Business Manager nam me onder haar vleugels en leerde me alles wat er te weten valt over human resources, rekrutering en de administratieve kant van het verhaal. Ik kwam terecht in een team waar hard werken maar ook lachen, praten en elkaar steunen de ingrediënten waren voor veel succesverhalen. Meedraaien met deze professionals die één voor één ‘the extra mile’ gaan voor zowel kandidaat als klant, dat was zonder twijfel de kers op de taart. Kortom, het was de ideale leerschool voor me.

Zes maanden lang ondersteunde ik met trots en gedrevenheid International Talents. Tal van diverse taken kwamen mijn richting uit. Van nieuwe vacatures zoeken, tot jobs online posten en prospecten opbellen: het hoort er allemaal bij. Vervelen is dus zeker en vast geen optie hier! Een gezonde geest in een gezond lichaam is het motto van Secretary Plus als het om het welzijn van haar medewerkers gaat. Dat merk je door de verschillende opleidingen en workshops dat het bedrijf organiseert om haar medewerkers een betere balans te bieden tussen werk en privé.

Na deze mooie ervaring besliste ik om mijn Outsourcing Solutions-avontuur verder te zetten. Telkens andere uitdagingen, nieuwe netwerkopportuniteiten, een gevarieerd takenpakket en nieuwe programma’s leren kennen in verschillende sectoren, dát is wat mij echt drijft. Een terugkeer naar projectmatig werken was voor mij dan ook vanzelfsprekend. Die positie van gelegitimeerde jobhopper, daar ben ik nog lang niet klaar mee.

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments