Jouw assistant? Zeven keer onmisbaar!

Jouw assistant? Zeven keer onmisbaar! Artikel
545

De derde donderdag van april is het Assistant Day. Hét moment om jouw assistant in de bloemetjes te zetten. Want hij of zij doet wel héél veel voor jou. Ontdek de zeven rollen die je assistant speelt.

  1. Planner

Van alles gedaan krijgen in korte tijd? Je assistant weet raad. Klop bij hem aan en hij goochelt een planning voor je klaar. Jouw werk is overzichtelijk, georganiseerd en plots past alles wel in één dag.

  1. Toekomstvoorspeller

Je assistant wijst je op de activiteiten van de dag. Loopt je meeting uit? Of saboteert een monsterfile jouw schema? Geen probleem. Je assistant denkt vooruit en voorziet speling zodat je nog op tijd bent. En als dat toch niet lukt, regelt je assistant een nieuwe afspraak.

  1. Acrobaat

Er vliegt een enorm veelzijdig takenpakket door de handen van je assistant. Hij staat in voor de telefoon, de mailbox, het onthaal, de vergaderingen en de planning. Toch schakelt hij feilloos van de ene taak naar de andere. Jouw assistant is ultraflexibel.

  1. Klankbord

Heb je wel eens een mindere dag of wil je even je hart luchten? Bij je assistant ben je altijd welkom voor een babbel. Dankzij een luisterend oor en eerlijk advies herwin je jouw gemoedsrust en klaart je dag vliegensvlug op. En natuurlijk is jouw assistant de discretie zelve.

  1. Coach

Gewapend met een behoorlijke portie empathie legt je assistant jouw contactpersonen in de watten. Met zijn rijkelijke glimlach gidst hij je klanten en beantwoordt hij hun vragen. Bovendien vertelt hij je over het dagelijkse reilen en zeilen op de werkvloer en houdt hij je in the loop over wat er speelt bij je werknemers. Zo vergeet jij niemand te feliciteren met een verjaardag of geluk te wensen met een komend huwelijk.

  1. Informaticus

Je assistant is helemaal mee met de nieuwste software en apps. Hij zet zijn ‘digitale butlers’ in om zoveel mogelijk eenvoudige taken over te nemen zodat hij meer tijd overhoudt voor het echte mensenwerk. Zoals complexe dossiers oplossen of klanten en medewerkers warm onthalen. 

  1. Journalist

Je assistant bezorgt je de allerlaatste scoops. Hij vertelt je over nieuwe ontwikkelingen, brieft je over prospects en informeert je over niet te missen evenementen. Presentatie, verslag of Excel-berekening nodig? Reken op jouw manusje-van-alles.

Kortom: met jouw assistant aan je zij hou jij je gemoedsrust. Haal die bloemen maar boven!

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments