Kerstkaart per mail = 5.000 nieuwe bomen in Madagascar

Kerstkaart per mail = 5.000 nieuwe bomen in Madagascar Artikel
0

Bright Plus levert al langer inspanningen om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken.

Sinds we met We Forest samen werken, steken we nog een tandje bij.

We Forest is een non-profit organisatie die wereldwijd gekapte bossen wil herplanten. Op het eerste gezicht zijn er aangrijpendere ‘goede doelen’ om mee in zee te gaan en geld voor in te zamelen. Toch kozen we voor We Forest. Bomen zijn namelijk noodzakelijk om de hoge concentraties koolstofdioxide te bestrijden, en zo de temperatuurstijging tegen te gaan. En dat is een zaak die iedereen aanbelangt.

Daarom wordt Vision, ons magazine voor assistants, niet langer per post verstuurd, maar is het enkel nog online te raadplegen. Daarom bieden we deelnemers tijdens evenementen de keuze tussen een goodie bag of het planten van 20 bomen in een ontboste regio. En daarom hebben we nu – het is er de tijd van het jaar voor –beslist om onze kerstkaart niet per post op te sturen, maar online te zetten. Met het bedrag dat we daarmee uitsparen, kunnen we 5.000 bomen laten planten in Madagascar.

Ons goed voornemen voor 2014? De ingeslagen weg blijven bewandelen. Want zoals een Afrikaans gezegde het mooi samenvat: “Het beste moment om een boom te planten was 20 jaar geleden. Het op één na beste moment is nu.”

Prettige feestdagen!

OVER DE AUTEUR

We Assist You

We Assist You

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments