Nieuwste opleidingen voor assistants

Nieuwste opleidingen voor assistants Artikel
0

Timemanagement in Outlook en professioneel gebruik van sociale media zijn voorbeelden van nieuwe opleidingen voor assistants. Lees er meer over op We Assist You!

Als assistant wil je natuurlijk helemaal up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Maar de nieuwste informatie over softwareprogramma’s, timemanagement, marketing en sociale media moet je natuurlijk wel érgens vandaan halen. We Assist You bekijkt welke opleidingen er nu in zijn en zet de meest recente op een rij.

Personal branding

Sociale media zijn onmisbaar geworden in ons leven. Zowel privé, maar zeker ook op professioneel vlak. Als je ze goed gebruikt, zijn ze een prima instrument om business te generen of om die leuke job te scoren. Maak van jezelf een merk dat goed verkoopt op sociale media en zorg voor een onlineattitude die je toont zoals je echt bent. 

Mindmapping

Is je geheugen en je creativiteit aan een opkikker toe? Dan kan je leren mindmappen. Mindmapping is een creatieve denk- en notitiemethode waarbij je vertrekt vanuit het onderwerp en door een netwerk van sleutelwoorden een gedachtenmap tekent. Handig als je begint aan een nieuw project en graag alles overzichtelijk in kaart wilt brengen.

Stress op het werk

Stress en burn-out zijn bij de grootste oorzaken van ziekteverzuim op het werk. En als je toch gaat werken en dagelijks spanningen ervaart, lijden je creativiteit en je communicatievaardigheden hier sterk onder. Reden te meer om goed om te gaan met stress op de werkvloer. Gelukkig kan je tijdens opleidingen over stress op het werk doeltreffende technieken aanleren om je stress vermijden en je beter in je vel te voelen.

Timemanagement met Outlook

Vaak heeft stress ook te maken met een slecht timemanagement. Wist je trouwens dat je het eerste halfuur van je werkdag het best gebruikt om een dagplanning op te maken? Deze en heel wat andere timemanagementprincipes kan je aanleren. Zo verloopt je dag een pak gestructureerder en rustiger, en creëer je ruimte in je hoofd voor nieuwe projecten.

PowerPoint, the sequel

Vandaag de dag zijn veel managers niet meer tevreden met een eenvoudige slideshow. Om hun project zo goed mogelijk in de verf te zetten, willen ze een heuse professionele presentatie. Als je PowerPoint al een beetje in de vingers hebt, maar verder wilt gaan in animaties en andere special effects, is een opleiding PowerPoint voor gevorderden een uitstekend idee.

 
Webinars, ook iets voor jou!
 
Interessant?
Lees dan ook zeker deze artikels:
 

OVER DE AUTEUR

We Assist You

We Assist You

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments