Privé blijft privé. Ook in Outlook!

Privé blijft privé. Ook in Outlook! Artikel
0

Voor een efficiënte samenwerking is het handig om je Outlook-kalender te delen. Collega’s, je manager of team krijgen zo inzage in je tijdsbesteding en vallen je niet nodeloos lastig met steeds weerkerende vragen over je beschikbaarheid voor afspraken of vergaderingen.

Maar wat als je je agenda ook voor je persoonlijke afspraken wenst te gebruiken? Ziet iedereen die toegang heeft tot je kalender dan al je afspraken? Die keuze bepaal jij!

Als je een afspraak of vergadering als Private / Persoonlijk markeert, kunnen anderen nl. zien dat je een afspraak hebt, zonder dat de betreffende details worden weergeven. Gemachtigden tot jouw agenda zien dan enkel dat je niet beschikbaar bent doordat er Private appointment / Privé-afspraak staat.

Maak zo je vergadering of afspraak privé

Klik in de Meeting / Vergadering of Appointment / Afspraak op Private / Persoonlijk in het lint:

Jijzelf ziet dan alle informatie in de vermelding in je kalender:

Terwijl anderen enkel de volgende algemene informatie zien:

Handig, toch?!

Bron: Xylos

OVER DE AUTEUR

OASE by Xylos

OASE by Xylos

Xylos is marktleider op het vlak van eindgebruikersopleidingen. De afgelopen 30 jaar hebben wij meer dan 450.000 kenniswerkers opgeleid in grote en kleine bedrijven. Xylos heeft recent voor de 8ste keer op rij het Qfor kwaliteitsstatuut behaald, deze keer zelfs met een maximumscore. OASE is het online videoplatform van ICT-dienstenbedrijf Xylos. Het platform richt zich op bijscholing van de meest frequente Office-toepassingen. Op het platform vind je meer dan 1000 korte video’s terug, die gemaakt zijn door experts en maandelijkse webinars.

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments