Secretary Plus voor de 6e keer Best Workplace

Secretary Plus voor de 6e keer Best Workplace Artikel
293

Op 13 maart werden in Brussel de Best Workplaces 2018 verkozen. De Best Workplaces zijn, zoals de titel het zelf al zegt, een erkenning van goed werkgeverschap en een aangename bedrijfscultuur. De verkiezing wordt in ons land georganiseerd door Great Place to Work, in samenwerking met Vlerick Business School, de officiële partner in België.

Hoe word je een Best Workplace?

Om te bepalen of een bedrijf een Best Workplace is, baseren ze zich op twee objectieve meetinstrumenten: de trust index en de culture audit. De trust index is een vragenlijst gebaseerd op vertrouwelijke en anonieme feedback van de medewerkers van het bedrijf en meet in hoeverre de organisatie getuigt van goed werkgeverschap. De culture audit onderzoekt het waardensysteem van de organisatie en brengt de managementcultuur in beeld.

Wie is er zo’n Best Workplace?

Wervings- en selectiekantoor Secretary Plus viel dit jaar voor de derde keer op rij in de prijzen met een mooie 3e plaats. Verder is het al de zesde keer dat ze de titel krijgen in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers.

Waarom zijn zij een Best Workplace?

Algemeen directeur Linda Cappelle: “We proberen het leven bij ons op de werkvloer zo aangenaam mogelijk te maken en doen dit aan de hand van onze 6 kernwaarden:

1. Kwaliteit: we zijn marktleider binnen onze niche en streven er dus naar kwaliteit te leveren voor onze klanten en kandidaten.

2. Creativiteit: we zetten ons merk op de meest uiteenlopende manieren in de kijker en al onze werknemers zijn vrij om ideeën aan te reiken. Hoe zotter? Hoe liever!

3. Respect: we begrijpen maar al te goed dat het menselijk kapitaal noodzakelijk is voor de goede werking van ons bedrijf en behandelen onze medewerkers met respect. Onze mensen zijn de Plus in Secretary Plus. Zij gaan op hun beurt dan weer met respect om met klanten en kandidaten.

4. Groei: De groei van onze medewerkers is de motor van de groei van ons bedrijf. We investeren in onze mensen, zodat zij zichzelf op alle mogelijke vlakken kunnen ontwikkelen.

5. Team spirit: We zweren bij een familiale werksfeer waar iedereen iedereen kent en dat resulteert in een ongezien teamgevoel. We werken hard, maar zijn ook goed in het vieren van onze successen. Work hard, Play Hard!

6. Ondernemerschap: Samen met onze eigen ondernemers, onze medewerkers, bouwen we elke dag aan het merk Secretary Plus.

We wonnen verder in 2017 Gezond Werken Award voor ons gezondheidsbeleid en onze medewerkers kunnen hun stem laten horen via het forum Happy S+ Board. Het is enerzijds leuk om te horen wat goed gaat, maar we willen ook oog hebben voor zaken die anders of beter kunnen. Kwaliteit is belangrijk voor ons, op alle vlakken. Dat stralen we ook uit naar onze klanten en kandidaten: we geloven dat we de juiste kwaliteit en service aanbieden en zullen dat ook blijven doen.”

Extra reden om te feesten?

Niet alleen in Secretary Plus opnieuw een Best Workplace, het bedrijf bestaat dit jaar ook 25 jaar. De kers op de taart dus!

Benieuwd hoe werken bij een Best Workplace eruitziet? Neem dan hier een kijkje en wie weet ben jij de nieuwe ‘plus’ in Secretary Plus!

Alle Best Workplaces vind je terug op http://www.greatplacetowork.be/

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments