Slim delen op sociale media doe je met Buffer

Slim delen op sociale media doe je met Buffer Artikel
0

Plan je sociale media berichten met Buffer en win waardevolle tijd voor je content planning.

Plan je sociale media berichten met Buffer en win waardevolle tijd voor je content planning.
 
Buffer is ontstaan in 2010 als een online tool om berichten te publiceren, en is uitgegroeid tot een heuse online managementtool waarmee je een waaier aan sociale media efficiënt kan beheren.
 
Niet alleen Twitter, Facebook of LinkedIn, maar ook o.a. Pinterest of Google+ kan je feilloos opvolgen.
 

Stel in een handomdraai jouw dashboard samen

 1. Surf naar www.bufferapp.com en meld je aan met Facebook, Twitter of je LinkedInaccount, of maak een Bufferaccount aan. Buffer wordt breed ondersteund en werkt via je webbrowser, via mail en op je iPhone of Android-smartphone. 
   
 2. Plan je berichten en statusupdates voor verschillende sociale netwerken in aan de hand van de Buffer content: bepaal wanneer en waar je ze wilt zien verschijnen. Met de gratis account kan je tot max. 10 tweets inplannen.
   
 3. Buffer kort automatisch jouw linken in zodat ze direct bruikbaar zijn op de diverse sociale media kanalen. Klik op het icoon van de kanalen die je wenst te gebruiken.
   
 4. Volg de reacties op je berichten en zie in één overzicht alle commentaren, likes, clicks en deelacties op je posts.
   
 5. Analyseer met FollowerWonk de statistische gegevens over jouw Twitter-volgers zodat je je posts kan laten verschijnen wanneer je het grootste bereik hebt.
   
 6. Volg ook via de Analytics op hoeveel mensen op een link in een bericht hebben geklikt en welke content hun interesse wekt. Zo kan je je content aanpassen aan de interessegebieden van je volgers.
   
 7. Een extra leuke functie binnen de Buffer App zijn de sharing suggestions online die de app dagelijks deelt. Dit zijn inspirerende quotes, interessante blogposts en leuke artikels over business en marketing.
Andere media management dashboards waar je Buffer mee kan vergelijken zijn bv. Tweetdeck, SocialSensr, HootSuite en SproutSocial. Buffer onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid en zijn professionele en snelle support bij vragen.
 
Heb jij ervaring met Buffer of een van deze andere tools? Deel dan zeker jouw ervaring en feedback!

OVER DE AUTEUR

We Assist You

We Assist You

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments