Stagiaire Alessia vertelt: "Op mijn stage bij Secretary Plus heb ik zoveel bijgeleerd"

Stagiaire Alessia vertelt: Artikel
780

Toen de tijd aangebroken was om op zoek te gaan naar een stageplaats voor mijn laatstejaarsstage van Office Management, werd Secretary Plus mij zeer sterk aangeraden. Ik zou er zeker een leerrijke stage hebben met een uitgebreid takenpakket in een tof en aangenaam team.

Nu ik hier al enkele weken stage loop, kan ik volmondig bevestigen dat dit meer dan waar is!

Op mijn eerste stagedag kreeg ik een warm welkom van mijn collega’s en ze lieten mij al snel op mijn gemak voelen. Ik kwam tenslotte als groentje toe in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen. Ik mocht meteen beginnen met vacatures controleren en uitplaatsen op jobsites. Tegen het einde van mijn eerste week mocht ik telefonische screenings van CV’s doen. Eerlijk gezegd was ik daar het meeste bang voor, aangezien ik communicatief niet zo sterk ben. Ondanks mijn twijfels werd ik zeer goed begeleid door mijn collega’s en op mijn gemak gesteld. Ik mocht eerst enkele gesprekken meevolgen en dan zelf proberen. Ondertussen gaat dit veel vlotter en ben ik er erg goed mee weg. Andere taken die ik uitvoer: afspraken vastleggen met kandidaten en deze inplannen in de agenda, vacatures uitplaatsen, onthaal etc. Alle taken werden mij zeer uitgebreid uitgelegd en mijn collega’s stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en mij te helpen.

Op mijn stage bij Secretary Plus heb ik zoveel bijgeleerd, ik heb de kans gekregen om mijn sociale vaardigheden te ontwikkelen en om mezelf meer open te stellen en uit mijn comfortzone te stappen. Ik raad Secretary Plus ten zeerste aan als stageplaats: je doet er veel ervaring op, leert veel bij en krijgt een eerste ontmoeting met de bedrijfswereld. En het beste van al? Je mag samenwerken met sympathieke en gedreven collega’s!

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments