Tijd voor Paascadeaus!

Tijd voor Paascadeaus! Artikel
353

Pasen staat voor de deur, hoera! Ongegeneerd chocolade eten, what’s not to like. Ga jij toch graag dat stapje verder als Ultieme Paashaas? Dan zijn volgende cadeau-ideetjes misschien wel iets voor jou.

Maak het voor de cosy lover net dat tikkeltje gezelliger door een kippenkaars tevoorschijn te toveren. Je vindt leuke varianten bij onder andere HEMA, bol.com en Dille & Kamille.

Ken jij iemand met groene vingers? Geef dan eens bloemzaadjes cadeau die je in april – en dus rond Pasen - dient te zaaien! Zonnebloemen zijn daar een mooi voorbeeld van. Je cadeautje maak je helemaal af met een wortel die het kersverse plantje steeds van water voorziet.

Voor de gadgetfan scoor jij met een koptelefoon-splitter  Jack the Rabbit. Met z’n tweeën naar muziek luisteren wordt een (Paas)eitje!

Verras jij graag eens jouw collega, dan is kantoormateriaal in het thema van Pasen hetgene dat jij zoekt. Memoblaadjes, gelpennen tot zelfs paperclips in de vorm van een konijn: op onder andere binkies kan je je volledig laten gaan.

Zoek jij een originelere cadeau dan chocolade voor een echte keukenprins(es)? Denk dan aan een leuke broodplank in thema.

Koffiedrinkers kan je nog steeds met chocolade verrassen met een ware “Eggspresso”. Een (espresso)koffie dat wordt geserveerd in een chocolade-ei, that is. Simpel, snel én lekker!

Aan beauty-fanaten bezorg jij een ontspannend Pasen door te gaan voor bruisballen. Bij onder andere Lush scoor jij voor hen een heus Easter Basket (inclusief konijnenbruisbal, jawel).

Heb jij een echte serieverslaafde in jouw omgeving? Geef zijn/haar ontbijt net dat tikkeltje extra, met bijvoorbeeld eierdopjes in ‘Game of Thrones’-thema.

Ook de allerkleinsten mogen natuurlijk niet vergeten worden! Zij dromen vanaf nu van paaseitjes in hun hoogsteigen ei als slaapzak.

 

Heb jij ook nog leuke cadeau-ideeën? Deel ze met je mede-Paashazen in de comments!

OVER DE AUTEUR

Bombay Axelle

Bombay Axelle

Ik zit met een bomvol hoofd, waar af en toe woorden uitrollen. In de vorm van een halve betekenisvolle zin of pagina's vol gebrabbel. Klein geluk is iets waar ik van leef en ook heel vaak in schrijven vind. Pen en papier of laptop met klavier, als het alstublieft maar letters zijn die snakken naar een verhaallijn. Leven zonder schrijven, da's niet echt leven, toch?

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments