Trendy eindejaarsgeschenken: think outside the box

Trendy eindejaarsgeschenken: think outside the box Artikel
0

Het einde van het jaar is in zicht: het moment ook om medewerkers en zakenrelaties te verrassen met een geschenk. Maar wàt geef je? De traditionele fles wijn? Of een trendy én tegelijkertijd nuttig – maar vaak opvallend - geschenk, waarmee je toont ‘outside the box’ te denken? Mondial Gifts onthult wat er momenteel ‘hot and trendy’ is.

Kaarslicht

Kaarsen zijn op zich niet nieuw, maar als eindejaarsgeschenk in een zakelijke omgeving kennen ze dit jaar een opvallende opmars. Een kaars symboliseert me-time en we linken ze aan gezelligheid met familie en vrienden (zeker in een eindejaarsperiode) en aan romantiek. Ze zijn er bovendien in alle vormen en maten: groot, klein, breed, smal, met geur… Er zijn zelfs elektrische kaarsen: led-lichtjes met de lamp in de vorm van een wiek.

Safety First

Webcam cover

In een wereld waarin iedereen alles van iedereen lijkt te weten, zijn cadeaus die je privacy beschermen welgekomen. Neem bijvoorbeeld het enge idee dat je via de webcam op je computer begluurd kunt worden - zélfs als die niet ingeschakeld is. Afplakken met zwarte tape of met een post-it-je kan, maar dit is niet zo handig. De oplossing? Een webcamcover die je voor de lens plaats en naar believen open- en dicht kunt schuiven.

Anti-skimming

Een ander eng fenomeen is skimming: het op afstand kopiëren van (betaal-)gegevens van RFID-betaal- en kredietkaarten (radio frequency identification). Met die kaarten kun je contactloos betalen, maar mensen die het minder goed menen, kunnen ook contactloos zakkenrollen... Om dat te voorkomen, zijn er speciale anti-skimming kaarthouders die RFID-readers blokkeren bij het scannen van identiteitskaarten, betaalkaarten, reispaspoorten, je bankgegevens en credit- en debetkaarten. Er zijn ook anti-skimming portemonnees, portefeuilles en paspoorthoesjes.

Clean desk

Bluetooth-technologie kent meer en meer toepassingen. Die is er niet meer alleen om draadloos in verbinding te staan met je smartphone, maar ook voor je toetsenbord, muizen, voor oortjes of speakers van hifi-installaties en voor koptelefoons. Het grote voordeel? Geen massa draden op je bureau!

Nostalgie

Retro is al enkele jaren een trend. In dat kader past ook een klassieker: de emaille drinkbeker. Emaille is erg glad, waardoor het heel hygiënisch is. Het is ook onbrandbaar en heel duurzaam. Dat is ook de reden waarom het materiaal vroeger gebruikt werd. Deze mokken zijn te bedrukken met een logo of een eigen tekst.

 

Voor welk eindejaarsgeschenk kies jij? Surf naar www.mondialgifts.be, laat ons weten welk geschenk jouw favoriet is en waarom en maak kans om dit te winnen!

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments