“Van verveling is er nooit sprake en dat is misschien nog het leukste aan mijn job!”

“Van verveling is er nooit sprake en dat is misschien nog het leukste aan mijn job!” Artikel
0

Lees de testimonial van Beverly Priem, project assistant en ontdek waarom ze voor Outsourcing Solutions gekozen heeft.

Lees de testimonial van Beverly Priem, project assistant en ontdek waarom ze voor Outsourcing Solutions gekozen heeft.
 
Je staat er amper bij stil, je neemt gewoon de volgende stap. Je volgt hogere studies en dan heb je eindelijk dat diploma van ‘Management Assistant’ op zak. ‘Wat ga je doen?’ is de vraag die je wel 100 keer per dag lijkt te horen. Docenten, familie, vrienden,… iedereen is benieuwd welke richting jouw toekomst uit gaat.
 
Bij de keuze van mijn opleiding waren twee pijlers belangrijk: talen en ICT. De opleiding Management Assistant leek mij hierop het meeste van toepassing.
 
Terug naar de hamvraag: “Wat wil je in je professionele leven graag doen?” Ik wou een job vol afwisseling, een job met uitdagingen, één waar ik mijn competenties, ervaringen én professioneel netwerk in een sneltempo kon opbouwen. Je raadt het nooit, ik heb dié job gevonden! Als Mid Project Assistant bij Bright Plus Outsourcing Solutions val ik van het ene project in het andere. Bright Plus zoekt voor mij projecten op maat waarin ik mij maximaal kan ontplooien. Denk hierbij aan een tijdelijke werkvermeerdering , het opstarten van een nieuwe functie, vervanging bij ziekteverlof, bevallingsverlof,... Kortom, een uitdaging die nauw aansluit bij jouw interesses binnen HR, Office & Marketing en Communicatie.
 
“Waarom ik voor deze formule gekozen heb?” De afwisseling trekt me enorm aan in mijn job. Vandaag ben je MA, morgen draai je mee in het marketing team en overmorgen vervang je iemand in een commerciële binnendienst. De ene bedrijfscultuur is de andere niet. Zo merk je snel welke omgeving je het beste ligt. Ook factoren als jobzekerheid en het hebben van een vast contract spelen mee. Je gaat altijd op verkennend gesprek, om te zien of de ‘klik’ er is met de collega’s en het bedrijf. Enkele dagen later ga je er aan de slag en dan begint de uitdaging pas echt!
Van verveling is er nooit sprake en dat is misschien nog het leukste aan mijn job! Mijn motto is: je kan altijd iets bijleren.
 
“Zijn er dan écht geen negatieve aspecten aan deze job?” Jawel: afscheid nemen. Je weet wanneer je ergens start en je weet ook dat de opdracht van tijdelijke aard is. Er komt altijd een moment waarop je afscheid moet nemen van de collega's en het bedrijf, hoe leuk je het er ook vindt. Maar uiteindelijk bouw je hierdoor een gigantisch professioneel netwerk op.
Conclusie: Voor mij is werken als Project Assistant een droomjob! Ik kan terugvallen op een superteam dat steeds voor mij klaar staat en passende opdrachten voor mij zoekt.
Aangezien we met zo’n 200 project assistants zijn is het leuk om van tijd tot tijd je echte collega’s nog eens te ontmoeten. Een 4-tal keer per jaar komen we samen op een event waar we boeiende workshops kunnen volgen en waar een hapje en een drankje niet ontbreken. Kortom, mijn job is de ideale mix, de ideale cocktail voor een boeiend en goedgevuld professioneel leven.
 
Interessant? Lees nog andere testimonials:

OVER DE AUTEUR

We Assist You

We Assist You

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments