Werk efficiënter met meerdere schermen

Artikel
2154

Eens je het gewoon bent, wil je het niet meer anders: je pc aansluiten aan meerdere schermen. Bijvoorbeeld om een presentatie te maken.

Op het ene scherm open je PowerPoint, op het andere scherm zoek je via Google naar passende afbeeldingen.  Een gewoonte die heel snel went en enorm efficiënt is.

Maar je hebt niet altijd de luxe van extra schermen ter beschikking te hebben.  Bij de klant, op een flex werkplek, in de luchthaven,..  Maar wist je dat je in Windows ook meerdere schermen kan simuleren?  Deze video* legt je uit hoe je tewerk gaat.

*Deze video maakt deel uit van OASE, het Xylos Office 365 kennisplatform.  Voor meer info, surf naar https://www.xylos.com/nl/oase-digitaal-kennisplatform

OVER DE AUTEUR

OASE by Xylos

OASE by Xylos

Xylos is marktleider op het vlak van eindgebruikersopleidingen. De afgelopen 30 jaar hebben wij meer dan 450.000 kenniswerkers opgeleid in grote en kleine bedrijven. Xylos heeft recent voor de 8ste keer op rij het Qfor kwaliteitsstatuut behaald, deze keer zelfs met een maximumscore. OASE is het online videoplatform van ICT-dienstenbedrijf Xylos. Het platform richt zich op bijscholing van de meest frequente Office-toepassingen. Op het platform vind je meer dan 1000 korte video’s terug, die gemaakt zijn door experts en maandelijkse webinars.

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments