Zeg saaie meetings vaarwel!

Zeg saaie meetings vaarwel! Artikel
0

Win tijd én geld. Congresbureau Meet in Mechelen helpt je in je zoektocht naar dé meest geschikte vergaderlocatie en de leukste teambuilding. En dat doen ze helemaal gratis.

Mechelen: da’s business én pleasure. Verhoog de impact van je vergadering door er een toffe activiteit of originele teambuilding aan te koppelen.

En, win tijd én geld. Congresbureau Meet in Mechelen helpt je graag in je zoektocht naar dé meest geschikte vergaderlocatie, de leukste teambuilding, het lekkerste restaurant en het hotel met de zachtste kussens. En dat doen ze helemaal gratis.

De medewerkers van Meet in Mechelen kennen de stad en haar omgeving door en door en geven advies op maat. Ze luisteren naar wat jij zoekt en komen terug met leuke ideetjes en verrassende tips en suggesties. Ze zijn als het ware de google van Mechelen.

In Mechelen kan je vergaderen in een voormalige brouwerij, in het groen of in een loft. Vlakbij kan je overnachten in een design- of een wellnesshotel, en zelfs in een voormalige kerk.

Voor of na je congres, vergadering of andere businessactiviteit kan je het gezellige Mechelen ontdekken. Historische gebouwen en smalle straatjes voeren je terug in de tijd. Charmante horecazaken en levendige pleintjes en terrasjes nodigen je uit om Mechelen te proeven.

De ligging van Mechelen is ideaal: in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Vanuit de nationale luchthaven sta je in amper 11 minuten in Mechelen. Ook vanuit de buurlanden ben je in een vingerknip in de stad. Mechelen is voor iedereen makkelijk en vlot bereikbaar.

Dus heb je hulp nodig bij de organisatie van je event? Win tijd én geld. Contacteer vrijblijvend congresbureau Meet in Mechelen. Ze staan garant voor:

  1. Gratis dienstverlening
  2. Objectief en volledig advies op maat
  3. Introductie bij de juiste contacten
  4. Offerte binnen 24u tot 48u
  5. Grondige én actuele kennis van het aanbod

En dat allemaal snel en gratis. Vragen staat vrij: je wint er alleen maar bij.

Blijf op de hoogte en krijg als eerste nieuwe tips en suggesties voor je volgende event.

Tot binnenkort in Mechelen?

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments