Luik: dat is mijn New York

Luik: dat is mijn New York Blogpost
0

Het leven in Luik is goed, werken in Luik is nog beter.

Luik. Een stad vol met persoonlijkheden en bedrijven, de ene nog interessanter dan de andere. De menselijkheid van de stad en het dynamisme van zijn inwoners zorgen ervoor dat hier betekenisvolle projecten mogelijk zijn. Startups worden ondersteund door gekwalificeerde en gespecialiseerde bedrijven die hun expertise maar al te graag delen. Goede ideeën, met als doel om het project een groen karakter te geven en een betere toekomst voor iedereen aan te bieden, zijn overal aanwezig.

Dit is natuurlijk de kans om een carrière uit te bouwen naast mensen die toegevoegde waarde kunnen bieden aan de wereld van morgen. De werknemers zijn er gastvrij en zorgen per definitie voor een multiculturele werkomgeving. Het is de max om te kunnen genieten van deze bloeiende en positieve cultuurmix. Luik is een grote stad, maar toch is alles dichtbij. En binnen 4 jaar zal het nog gemakkelijker zijn om verschillende punten in de stad te bereiken. Er wordt immers gewerkt aan een gemoderniseerde tram op een route van bijna 12 kilometer.

De kers op de taart? Je kan je tijdens de lunch ontspannen in een warme en vriendelijke omgeving die er gegarandeerd voor zorgt dat je batterijen terug opgeladen zijn voor een productieve namiddag! Kleine en grote feestjes? Het is niet uitzonderlijk om ’s avonds een bespreking te doen met een gezellig drankje er bij.

Luik, dat is mijn New York! ?

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments