Zo verras jij jouw held op Vaderdag!

Zo verras jij jouw held op Vaderdag! Blogpost
991

Papa’s zijn superhelden in vermomming, daar kunnen we niet om heen. Ze transformeren naar een echte chef-kok bij het buitenrollen van een BBQ, ze maken kapotte fietsbanden alsof het niets is of doen je instant schaterlachen als je een dipje hebt. Wat voor cape jouw papa ook mag dragen, hij verdient het ongetwijfeld ook om eens in de watten te worden gelegd! Hieronder vind je alvast enkele cadeautips om zijn superkrachten in de verf te kunnen zetten.

Voor de actieve held

Houdt jouw papa wel van wat actie? Geef hem dan zijn persoonlijke Batmobile-moment door te gaan karten. Winnen is op eigen risico…

Voor de stoere helden met lange baarden

Jouw papa in de spotlight zetten, dat kan nu nog beter door ook zijn baard mee te laten schitteren! Met een Baard Verzorging Set bestrijdt hij alle misdaad nog beter. Je vindt ze onder andere op Bol.com.

Voor de keukenheld

Tovert jouw papa steeds de zotste gerechten op tafel? Bezorg hem dan nog meer plezier bij het koken door een gepersonaliseerde keukenschort, een multitool die hij steeds bij zich kan dragen of een set van BBQ-kruiden om u tegen te zeggen. Onder andere Radbag voorziet je vader snel van zijn nieuwste keukensnufjes.

Voor de groene held

Is de tuin hét terrein waarop jouw superheld actief is? Maak zijn kostuum dan helemaal af met een tuingereedschapsriem, waarmee hij op zijn missies steeds zijn gadgets op zak heeft.

Voor de vrolijke held

Wordt iedereen meteen vrolijk wanneer jouw papa verschijnt? Geef hem dan zelf ook eens een dosis happiness, bijvoorbeeld door een geschenkdoosje van Happy Socks. Sokken met macaroniprint of een zwembroek met ijsjes op? Een glimlach bezorg je hem gegarandeerd.

Voor de muziekheld

Of het nu heavy metal, rock of klassieke opera is dat in het geheime hoofdkwartier van jouw vader weerklinkt, koop hem concerttickets van zijn favoriete groep en je deelt zonder twijfel de titel van ‘persoonlijke held’ voor een dag.

Voor de held die houdt van een uitdaging

Als jouw papa diegene is die van niets of niemand terugdeinst, dan is een gepersonaliseerd Bucketlistboek het cadeau dat je zoekt. Daag hem uit om alle 250 opdrachten samen met jou zonder kleerscheuren tot een goed einde te brengen. Quality time verzekerd!

Heb jij nog ideeën om er een topdag van te maken? Deel ze gerust hieronder!

OVER DE AUTEUR

Bombay Axelle

Bombay Axelle

Ik zit met een bomvol hoofd, waar af en toe woorden uitrollen. In de vorm van een halve betekenisvolle zin of pagina's vol gebrabbel. Klein geluk is iets waar ik van leef en ook heel vaak in schrijven vind. Pen en papier of laptop met klavier, als het alstublieft maar letters zijn die snakken naar een verhaallijn. Leven zonder schrijven, da's niet echt leven, toch?

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments