Coaching

  • Op maat producten, coaching, testings en assessments
  • Aangepast aan de essentiële skills en knowhow van specialisten office, HR, legal, sales en logistiek
  • Gerichte en tijdsefficiënte trainingen
  • Objectieve analyserapporten
Ontdek onze producten

 

 


 

Boost jouw professionele ontwikkeling

Medewerkers zijn het meest effectief wanneer hun persoonlijkheid aansluit bij hun functie. Maar ook daarna moet je hen de kans geven om te groeien. We Assist You ondersteunt je hierin.

Gratis lidmaatschap

Een online contentplatform voor professionals die altijd en overal over de meest up-to-date informatie binnen hun vakgebied willen beschikken.

Registreer je
Webinars

Altijd mee met de laatste trends? Train met de live webinars de skills van je medewerkers. Op een uur tijd praten onze experts je bij over de voor jou relevante topics.

Ontdek het aanbod
Testings

Op zoek naar de ultieme match voor jouw vacature? Onze testings brengen de vaardigheden en persoonlijkheid van jouw kandidaat in kaart.

Ontdek testings
Management Drives

Talent coachen en ontwikkelen? Boost de performance van je medewerkers, teams en organisatie door hun drijfveren in kaart te brengen.

Ontdek formules

Meer over onze oplossingen

Veelgestelde vragen
 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Op We Assist You kan je betalen via overschrijving (factuur).

Waar kan ik een overzicht van de aangeboden webinars terugvinden?

Je kan het overzicht van de webinars steeds terugvinden onder "webinars & events" in het hoofdmenu. Tip: Zoek je webinars binnen een bepaalde periode, gebruik de filter aan de linkerkant!

Waar kan ik mijn factuur raadplegen?

Heb je producten of diensten aangekocht via een bedrijf? Dan zal jouw factuur per post opgestuurd worden. Indien je een digitale kopie wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven