Outsourcing Solutions popt up in Sint Niklaas

Outsourcing Solutions popt up in Sint Niklaas Offline evenement

Datum 8H30 - 17H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Sint-Niklaas

391

Summer's coming! Elke dag is een stapje dichter bij de zomer, maar misschien ook bij een nieuwe job. Wat dacht je van een job vol afwisseling en uitdaging? Een job als Project Consultant bij Outsourcing Solutions.

Project wat? Project Consultant! Dat betekent dat je een vast contract hebt bij Secretary Plus Outsourcing Solutions, maar op projectbasis aan de slag gaat bij onze klanten. Zo kom je terecht in tal van leuke bedrijven en doe je ervaring op in een variatie aan functies. Start jij als Sales Assistant, om na zo'n 6 maanden over te stappen naar jouw volgende project als management Assistant? Yes you can!

Werd jouw interesse onmiddellijk gewekt of zit je nog met een hele hoop vragen? Helemaal geen probleem! Deze zomer komt Outsourcing Solutions naar het Waasland. Kom ons ontmoeten in de pop-up in Sint-Niklaas en ontdek alles over een job als Project Consultant. 

Place to be

Astrid Business Center  - Koningin Astridlaan 35, 9100 Sint-Niklaas

Wanneer kan je Outsourcing Solutions komen ontdekken? 

Donderdag 20 juni
Donderdag 25 juli

> Van 8:30 tot 17:00

Wie zal je ontmoeten? 

Manon Creyf, Project Leader, leidt projecten bij onze klanten in goede banen en staat onze Project Consultant bij doorheen hun loopbaan. 

Stefanie Vranckx, Account Manager, onderhoudt contacten met onze klanten en gaat steeds op zoek naar boeiende nieuwe projecten voor onze Project Consultants. 

Manon en Stefanie zijn ongetwijfelde de uitgelezen personen om jou meer te vertellen over wat Outsourcing Solutions jou te bieden heeft. 

Maak hier jouw afspraak! 

Moeilijk om langs te komen op bovenstaande momenten? Neem zeker contact met ons op, dan bekijken wij graag andere mogelijkheden. Ook een afspraak via Skype behoort tot de opties! 

Handige informatie

Locatie
Astrid Business Center
Koningin Astridlaan 35
9100  Sint-Niklaas
België
Contact info