Pop-up Brugge | Secretary Plus

Pop-up Brugge | Secretary Plus Offline evenement

Datum 8H30 - 18H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Brugge

0

Zit jij in jouw huidige functie helemaal op jouw plaats of zet je eerder met tegenzin die wekker? Een functie die je oprecht fijn vindt, is best belangrijk. Want iets wat je elke dag doet, moet toch echt wel bij jou passen. Als jij eerder ‘ja’ antwoordde op mijn laatste vraag, dan brengt de maand mei jou misschien wel heel wat nieuws voor jou...

Secretary Plus is namelijk opnieuw aanwezig in het pop-upkantoor in Brugge en is er helemaal klaar voor om jou te helpen in de zoektocht naar jouw ideale job.

Waarom een pop-upkantoor? Zo staat Secretary Plus nog dichter bij jou en kunnen we jou nog beter helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Jobs in sales, management support, administratie, human resources, logistiek en aankoop, legal, marketing, communicatie... in en rond Brugge. Dat vind je bij Secretary Plus! 

Wij bespreken graag onze vacatures én bieden sollicitatietips en coaching op maat. 

Place to be

> Work Around Business Center - Gistelse Steenweg 153, 8200 Brugge

Timing

> Woensdag 8 mei
> Donderdag 23 mei

Maak hier jouw afspraak! 

Moeilijk om langs te komen op bovenstaande momenten? Neem zeker contact met ons op, dan bekijken wij graag andere mogelijkheden. Ook een afspraak via Skype behoort tot de opties! 

Handige informatie

Locatie
Work Around Brugge
Gistelse Steenweg 253
8200  Brugge
België
Contact info