Van student naar professional | Pop-up Brugge | Secretary Plus

Van student naar professional | Pop-up Brugge | Secretary Plus Offline evenement

Datum 9H00 - 17H30

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Brugge

0

Studeer je bijna af of heb je sinds kort je diploma op zak? Helemaal klaar om die carrière te lanceren? Secretary Plus staat klaar om jou daarbij te helpen! Op donderdag 20 juni komen onze consultants opnieuw naar Brugge en deze dag staat helemaal in het teken van jouw eerste job. Breng jij ons een bezoekje in ons pop-upkantoor in Sint-Andries?

Waarom Secretary Plus

Als gespecialiseerd rekruterings- en selectiekantoor kunnen wij ongetwijfeld een meerwaarde betekenen in jouw zoektocht naar die eerste job in sales, administratie, marketing, aankoop, management support, logistiek.... Wil je onmiddellijk vast aan de slag of start je liever met een tijdelijke opdracht? Of is projectmatig werken eerder iets voor jou? Alles kan! 

Waarom een pop-upkantoor? 

 Zo staat Secretary Plus nog dichter bij jou en kunnen we jou nog beter helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Jobs in en rond Brugge: 1 adres!

Wij bespreken graag onze vacatures én bieden sollicitatietips en coaching op maat. 

Place to be

Work Around Business Center - Gistelse Steenweg 253, 8200 Brugge

Timing

Donderdag 20 juni van 9:00 tot 17:30

Maak hier jouw afspraak! 

Moeilijk om langs te komen op bovenstaande momenten? Neem zeker contact met ons op, dan bekijken wij graag andere mogelijkheden. Ook een afspraak via Skype behoort tot de opties! 

Handige informatie

Locatie
Work Around Brugge
Gistelse Steenweg 253
8200  Brugge
België
Contact info