Inspiration Day - Mentaal Kapitaal

Inspiration Day - Mentaal Kapitaal Training

Datum 8H00 - 10H30

Prijs (incl. BTW) Gratis

132

Hoe zorg je ervoor dat je brein niet de hele tijd onder druk staat? Elke Geraerts spreekt over het belang van een veerkrachtige organisatie en legt tijdens deze boeiende ontbijtsessie uit hoe je meer grip kan krijgen op de veerkracht en energie van jezelf en je medewerkers.

Elke geeft aan dat het versterken van het brein leidt tot een verhoging van de mentale veerkracht en medewerkers weerbaarder maakt tegen de stressvolle uitdagingen van deze tijd.

Over de sessie

Tijdens deze lezing leer je wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht en hoe je de energiebronnen in je organisatie kan detecteren en stimuleren. Deze keynote is niet alleen het perfecte antigif tegen burn-out, maar ook een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in veerkracht leidt tot meer productiviteit en geluk.

Leer op een interactieve wijze meer over hoe je focust, hoe je stressvolle gedachten controleert, en zet je eerste stappen als optimist!

Over Elke Geraerts

Elke Geraerts wist het al van jongs af aan: ze wilt mensen helpen. Dus ging ze psychologie studeren. Ondertussen is ze doctor in de psychologie en bekleedde ze verschillende academische posities bij universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Getriggerd door haar wetenschappelijke inzichten over mentale veerkracht, startte ze met Pia Buysse het bedrijf Better Minds at Work. Deze consultancy richt zich op het verhogen van mentale weerbaarheid van medewerkers en bestaat inmiddels uit een dertigtal psychologen, artsen en consultants.

Meer informatie op www.elkegeraerts.com

Benieuwd?

Samen met een collega kan u zich laten inspireren door het verhaal van Elke door u hier in te schrijven. Wees er snel bij. De plaatsen zijn beperkt!

 

Handige informatie

Contact info