Ontdek onze cv templates!

Ontdek onze cv templates! Template
Details

Formaat: zip

Maat: 714.40kB

Talen:

Update: 07 February 2017

Bron:

Download
0

Een overtuigend cv opent de deur naar een sollicitatiegesprek.

Een overtuigend cv opent de deur naar een sollicitatiegesprek

 
Jouw curriculum vitae is je visitekaartje en bepaalt de eerste indruk die een potentiële werkgever van je krijgt. Maak daarom een helder en aantrekkelijk cv aangepast aan de job waarvoor je solliciteert.
 
Een goed cv overtuigt een rekruteerder in 30 seconden om een kandidaat al dan niet een kans tot gesprek te geven. Schuif je troeven helder, gestructureerd en overtuigend naar voor. 
 
Bekijk enkele voorbeelden en types van cv’s via de volgende links: 
 
  1. Het vaardigheden-cv van een pas-afgestudeerde jobstarter legt de nadruk op zijn of haar vaardigheden en competenties, met name de manier waarop hij of zij deze heeft ingezet voor diverse projecten, ook buiten de professionele context.  
  2. Het chronologisch-cv van een administratief medewerker somt op een chronologische wijze zijn of haar opleidingen, vaardigheden en ervaring op. Door omgekeerd chronologisch te werken, kan je steeds de recentste ervaring en/of opleiding bovenaan zetten. 
  3. Het functioneel chronologisch-cv van een personal assistant beschrijft op een chronologische wijze zijn of haar ervaring in functie van de vacature. 
  4. Het chronologisch-cv van een online marketing coordinator licht op een chronologische wijze zijn of haar concrete ervaring toe. 
  5. Het vaardigheden-cv van een freelance assistant legt de nadruk op zijn of haar vaardigheden en competenties, en de manier waarop deze werden ingezet voor diverse opdrachten, zonder deze in detail op te sommen.
 

OVER DE AUTEUR

We Assist You

We Assist You

Jouw comment

Log in om een comment toe te voegen

E-mailadres niet geverifieerd

Nog geen lid? Maak jouw profiel aan.

Recente comments