Onze webinars

Een (live) trainingswebinar is de perfecte manier om in korte tijd jouw kennis bij te spijkeren. Met een webinar leer je op een heel persoonlijke manier nieuwe kennis en vaardigheden en communiceer je live met de trainer. In een uurtje praten onze topexperts je online bij over uiteenlopende onderwerpen. Je hebt alleen een internetverbinding en een tablet, smartphone of pc met geluid nodig.

86%

van alle deelnemers vond de
gevolgde webinar nuttig voor haar job

56 min.

is de gemiddelde duurtijd
van een webinar

1.351

leden namen deel
aan een webinar in 2018

Veelgestelde vragen
 

Waar kan ik een overzicht van de aangeboden webinars terugvinden?

Je kan het overzicht van de webinars steeds terugvinden onder "webinars & events" in het hoofdmenu. Tip: Zoek je webinars binnen een bepaalde periode, gebruik de filter aan de linkerkant!

Hoe kan ik me inschrijven voor een webinar?

Om je in te schrijven voor een webinar ga je eerst naar de overzichtspagina van alle webinars en events. Kies vervolgens je webinar naar keuze en klik op “inschrijven”. Indien je voldoende credits beschikbaar hebt zal je enkel je inschrijving moeten bevestigen. Hierna zal je van het GoToWebinar systeem automatisch een e-mail ontvangen met de bevestiging van je inschrijving. Je kan in je profiel ook steeds alle webinars/events terugvinden waarvoor je bent ingeschreven.

Waar kan ik de opname van een webinar bekijken?

Je zal de opname van het webinar de dag nadien ontvangen via een e-mail van het GoToWebinar systeem. Opgelet! We sturen je enkel de opname indien je ingeschreven was voor het webinar.

Scroll naar boven