Conflicthantering: tem de tijger in je taal!

Conflicthantering: tem de tijger in je taal! Webinar

Datum 9H00 - 9H45

Prijs (incl. BTW) € 60 / 1 Webinar

Locatie Online

Organisator Tryangle

3383

Dagelijks kunnen we in contact komen met uitgesproken en minder uitgesproken conflicten. Omgaan met mensen kan soms lastig zijn, en zelfs nog uitdagender wanneer men de dingen helemaal anders ziet dan jij.

Weet je in dit soort situaties niet echt wat te zeggen? Heb je wel een ideaal weerwoord op een negatieve opmerking, maar durf je het niet uit te spreken uit angst om lange tenen te verpletteren? Dan is dit webinar echt iets voor jou!

Je leert hoe je frustratie kan voorkomen en hoe je ruimte kan maken om te zeggen wat je denkt of voelt. We bieden tips en handvaten om je comfortabeler te voelen in een situatie waar de communicatie stroef verloopt. We tonen je ook hoe je conflicten kan vermijden of hanteren door een constructieve aanpak. Kortom, we temmen de tijger in je taal en maken er een spinnend katje van!

Ben je nog geen lid van We Assist You? Registreer je dan via de 'Word nu lid'-knop rechtsboven alvorens je in te schrijven voor het webinar. 

 

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle