Acht sleutels voor jobtevredenheid

Acht sleutels voor jobtevredenheid Webinar

Datum 12H00 - 13H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

Organisator Tryangle

646

Ontdek in dit webinar hoe je je jobtevredenheid kan doen groeien.

Weet je waarom jobtevredenheid zo belangrijk is? We brengen vandaag nu eenmaal meer tijd door op het werk dan thuis, dus we kunnen er maar beter op zijn minst tevreden zijn! Aan de hand van acht concrete, onmiddellijk toepasbare tips kan jij je eigen jobtevredenheid verhogen en leer je op een gezonde manier omgaan met de aspecten binnen je job die jij niet kan veranderen.

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle