Assertief & professioneel telefoneren: inkomend gesprek

Assertief & professioneel telefoneren: inkomend gesprek Webinar

Datum 9H00 - 10H00

Prijs (incl. BTW) € 60 / 1 Webinar

Locatie Online

Organisator Business & Talent

642

We hebben het allemaal al meegemaakt: de telefoon beantwoorden voor professionele doeleinden. Dat lijkt eenvoudig… maar is het dat echt?

Vormt antwoorden aan de telefoon een obstakel voor jou? Wil je weten wat je best zegt tegen een verkoper, hoe je een te opdringerig persoon op afstand kan houden of hoe je omgaat met een boze klant?

Dit webinar is de ideale gelegenheid om de zaken in het juiste daglicht te plaatsen en praktische tips te vergaren om je zelfvertrouwen aan de lijn op te krikken. Deze sessie zal je helpen om de juiste antwoorden te vinden.

Verder worden de drie fases van een telefonisch gesprek in detail besproken:

  • Contactopname
  • Verzamelen van informatie
  • Afronden van het gesprek

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Handige informatie

Contact info
Business & Talent
Vereisten

Deze training is voor iedereen toegankelijk en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier wil leren om assertiever te worden.

In het kort

Op een uur tijd leer je hoe je gemakkelijk een telefoon kunt beantwoorden, hoe je op een assertieve manier kunt filteren en op de juiste manier af te ronden.

Over de trainer:

Catherine Etcheverry, al meer dan 15 jaar actief in het bedrijfsleven en meer dan 8 jaar bij Secretary Plus Outsourcing Solutions. Zaakvoerder van Business & Talent.