Bodylanguage

Bodylanguage Webinar

Datum 12H00 - 13H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

Organisator Tryangle

0

Lichaamstaal: let’s get physical!

In dit webinar word je bewust van de impact van je lichaamstaal en je stem. Wist je dat meer dan 90 % van het effect van je boodschap wordt gecreëerd door non-verbale communicatie zoals lichaamshouding, stem, intonatie, mimiek en oogcontact? Wil je het gewenste effect bereiken en impact maken met je boodschap, dan is het belangrijk met je stem en je lichaamstaal aan de slag te gaan!

In dit webinar leer je je bewust worden van je eigen lichaamstaal. We zoomen in op onbewuste handelingen die we allemaal doen en die je boodschap vaak onbewust ondermijnen. Je ontdekt hoe je je lichaamstaal en je stem kan versterken zodat je met meer impact kan communiceren. Bereid je voor op een confronterend webinar waarin we de lichaamstaal van anderen leren lezen, stilstaan bij de eerste indruk en ons bewust worden van de wisselwerking tussen gedachten, emoties, houding, stem en taal.

 

Opname later bekijken?

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

 

Over de trainer

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle