Een evaluatiegesprek voorbereiden doe je zo!

Een evaluatiegesprek voorbereiden doe je zo! Webinar

Datum 12H00 - 13H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

Organisator Tryangle

0

De meeste bedrijven houden vandaag evaluatiegesprekken met hun werknemers. Dit is the way to go volgens velen, not done volgens anderen en business as usual volgens nog zoveel anderen.

Om maar te zeggen dat niet iedereen warm wordt van het evaluatiegesprek. Nochtans zou dit een belangrijke afspraak kunnen zetten met een mooie meerwaarde voor zowel evaluator als geëvalueerde, zeker in een tijd waar zowat de helft van de werknemers vindt niet naar waarde geschat te worden. Authentieke appreciatie (of het gebrek daaraan) speelt een grote rol in werktevredenheid, engagement van de medewerker en biedt de leidinggevende een unieke kans om aan personeelsmarketing te doen. Hoe buig je zo'n evaluatiegesprek van obligaat nummer om in een oprecht win-wingesprek? Kom het ontdekken in dit webinar! We zoomen in op de gedeelde verantwoordelijkheid en geven zowel evaluators als geëvalueerden tips en tricks mee om de best mogelijke evaluatiegesprekken te kunnen voeren.

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle