Empathisch luisteren

Empathisch luisteren Webinar

Datum 9H00 - 10H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

Organisator Tryangle

747

Empathisch luisteren zorgt ervoor dat je de andere echt kan begrijpen wat er dan weer voor zorgt dat je in een heel andere communicatiedynamiek terechtkomt.

Met aandacht luisteren is niet zo evident als je misschien op het eerste zicht zou denken. Je moet er immers je oordeel en interpretatie voor aan de kant schuiven om zo echt te kunnen focussen op de boodschap van je gesprekspartner. Dit is een belangrijk element van emotionele intelligentie. Als je je kan inleven in anderen, dan kan je effectiever communiceren.

Empathisch luisteren is een heel constructieve manier van communiceren. Er ontstaat heel waardevolle informatie wanneer je erin slaagt om empathisch te luisteren waardoor je misverstanden kan vermijden en in staat bent om samen op een punt te komen waar je zonder je empathische vaardigheden nooit zou geraken.

 

Opname later bekijken?

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

 

Over de trainer

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle