Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht

Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht Webinar

Datum 12H00 - 12H45

Prijs (incl. BTW) € 60 / 1 Webinar

Locatie Online

Organisator Tryangle

4006

Het gevoel van ‘alles aankunnen’, ‘het onder controle hebben’ en ‘goed in je vel zitten’ kent iedereen.

Met gemak verzetten we twee keer zoveel werk en we voelen onze energie bruisen. Je voelt dat je leeft en je voelt je super! Hoe kom je in zo’n “flow” van optimale motivatie terecht? Overkomt het je of heb je er zelf impact op? Leer in dit webinar tips en technieken om vitaler aan het werk te gaan.

 

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle