Jaag je 'big hairy audacious goals' na

Jaag je 'big hairy audacious goals' na Webinar

Datum 12H00 - 13H00

Prijs (incl. BTW) € 60 / 1 Webinar

Locatie Online

Organisator Tryangle

583

Maak je stoutste dromen waar! Dankzij dit webinar speel je ’t klaar! Wat zijn je dromen? Durf je het groots te zien? Heb jij een big hairy audacious goal? We mogen allemaal achter onze dromen aangaan en dan liefst nog de heerlijk grote, lekker harige en geweldig uitdagende dromen.

Mooi om na te jagen, maar toch boezemen onze dromen ons vaak angst in. Er is immers ook nog altijd zoiets als “de realiteit” en “dat gaat mijn baas nooit goedkeuren” of “dat werkt niet bij ons op kantoor”. Hoe kan je met je dromen aan de slag, ook binnen een minder evidente omgeving? Leer hoe je dromen omvormt tot doelen en doelen tot actieplannen. Ontdek hoe je je minder laat afremmen door de realiteit, de omgeving of eender welk ander excuus. Dit wordt een zeer concreet toepasbare sessie, helemaal geschreven op de realiteit van de management assistant die vaak vol topideeën zit, maar nog vaker vastloopt om allerlei redenen. In deze sessie bieden we een aantal technieken aan waarmee je onmiddellijk aan de slag om je doelstellingen te realiseren in jouw werkrealiteit.

 

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle