Laat je profiel meer opvallen op LinkedIn

Laat je profiel meer opvallen op LinkedIn Webinar

Datum 12H00 - 12H30

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

2101

Hoe komt het dat sommige profielen opvallen en andere opgaan in de menigte?

Of je nu op zoek bent naar nieuwe klanten, je netwerk als freelancer wilt uitbouwen of een voorsprong wilt nemen bij het solliciteren, … er geldt slechts één regel: om je te onderscheiden hoef je gewoon méér JEZELF te zijn.

Werkgevers, klanten en leveranciers zoeken je nu eenmaal online op en vormen een beeld van je. Hoe je zelf dit beeld mee vorm kunt geven, leer je in dit webinar via 3 topics:

  • jouw LinkedIn-profiel maximaal benutten,
  • jouw online aanwezigheid vergroten,
  • hoe het LinkedIn-algoritme bespelen.

Na het GRATIS webinar krijg je de mogelijk om jouw persoonlijk profiel 121 te bespreken. Op die manier krijgt je LinkedIn-profiel nog een extra boost.

Don't be social, be personal!

 

Nog geen lid op We Assist You? Registreer je dan eerst via deze link alvorens je in te schrijven. 

Opname later bekijken?

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt.

Over de trainer

Jens is socialmediamanager bij Secretary Plus. Hij goochelt al 3 jaar met online content en communities en is als digital native al meer dan 10 jaar actief op social media. Gedreven door een digitale nieuwsgierigheid, traint hij professionals in e-recruitment, socialmediamarketing en personal branding. Het doel van zijn webinars? Deelnemers aansporen hun socials doelgericht in te zetten om meer zichtbaarheid of sales te verkrijgen.

Handige informatie

Contact info