Presenteren kan je leren!

Presenteren kan je leren! Webinar

Datum 12H00 - 13H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

Organisator Tryangle

0

Word jij al nerveus van de gedachte aan spreken voor een publiek? Krijg je klamme handjes wanneer je in de meeting room een presentatie moet geven? Voel je de stress nu al opkomen over het voorstel dat je moet gaan pitchen?

Dan is er goed nieuws, want presenteren kan je leren! Dit webinar toont je de kneepjes van het vak rond presentatietechnieken en we vertellen hoe je ervoor zorgt dat mensen aan je lippen hangen. Je ontdekt hoe je de aandacht kan grijpen en vasthouden. We leren je hoe je kan spreken met impact.

En het goede nieuws is: iedereen kan baat hebben bij de technieken die je hier leert, want ze zijn net zo goed van toepassing tijdens individuele gesprekken als wanneer je spreekt voor een groter publiek.

Ben je nog geen lid van We Assist You? Registreer je dan via de 'Word nu lid'-knop rechtsboven alvorens je in te schrijven voor het webinar. 

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle