Sollicitatietraining

Sollicitatietraining Webinar

Datum 10H00 - 11H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

Organisator Secretary Plus

1526

Solliciteren, solliciteren, wie zijn best doet zal het leren! We weten allemaal dat solliciteren niet evident is, en al zeker niet als het de eerste keer is of als je na lange tijd terug de arbeidsmarkt op moet.

De basis begint bij een goed CV, maar op wat letten recruiters nu het meest wanneer ze een CV ontvangen? En wat gedaan wanneer je dan effectief op gesprek mag gaan?

In deze webinar krijg je een antwoord op deze vragen en meer… Krijg handige tips over hoe je je CV moet opstellen, welke vragen je kan verwachten tijdens een interview en wat je wel of niet mag zeggen tijdens een eerste gesprek. Ga aan de slag met deze tips and tricks en haal jouw droomjob binnen!

Schrijf je snel in voor dit gratis webinar

Nog geen lid op We Assist You? Registreer je dan eerst via deze link alvorens je in te schrijven. 

 

Opname later bekijken?

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt.

 

Over de trainer

Melissa Janssens is HR Consultant bij Secretary Plus. Op basis van haar ervaringen deelt zij alle tips and tricks met jou. 

Handige informatie