Stressreductief bewegen

Stressreductief bewegen Webinar

Datum 12H00 - 12H45

Prijs (incl. BTW) € 60 / 1 Webinar

Locatie Online

Organisator Tryangle

2614

Zitten is het nieuwe doodgaan. Al eens nagedacht over hoeveel uren per dag jij op een stoel zit? Hoog tijd om wat extra beweging in je dagelijkse realiteit te brengen!

En het beste nieuws van de dag: bewegen hoeft geen tijd of geld te kosten en doet je niet persé zweten. Hoe dat kan? Ontdek het in dit webinar!

Na een analyse van wat stress doet met een mens, onderzoeken we welke vormen van beweging effectief zijn om het stressgehalte tot een gezond evenwicht te brengen. Leer kleine, stiekeme oefeningen die je perfect tijdens het werk kan doen om je welzijn te verbeteren en je lichaam voldoende beweging te bieden tijdens een dag op kantoor.

 

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle