Talent of competent, wat kies jij?

Talent of competent, wat kies jij? Webinar

Datum 9H00 - 10H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

Organisator Tryangle

0

Doe jij een job die je graag doet? Of heb jij een job die je goed doet?

Feit: iets dat je graag doet, doe je meestal ook wel goed, maar iets waar je goed in bent doe je niet persé graag… En daar knelt vaak het schoentje met de naam “competentiemanagement”. Ontdek in dit webinar hoe je je talenten op de voorgrond kan brengen en hoe je ervoor kan zorgen dat jouw keuze voor je talenten gerespecteerd wordt. Een webinar vol introspectie, inzichten en tips & tricks.

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle