The Imperfect Webinar: hoe omgaan met perfectionisme?

The Imperfect Webinar: hoe omgaan met perfectionisme? Webinar

Datum 9H00 - 9H45

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

Organisator Tryangle

5201

“Als ik het niet perfect kan doen, dan doe ik het liever niet.” Herkenbaar?

Onmiddellijk inschrijven voor dit webinar is dan het perfecte antwoord! Leer omgaan met perfectionisme, ontdek hoe je kan loslaten (zonder het te laten vallen!) en je je relativeringsvermogen kan trainen zodat je je niet langer door angst en dwang laat leiden, maar je leven zelf in handen kan nemen. Zo hou je meer energie over en verhoog je je veerkracht.

Ben je nog geen lid van We Assist You? Registreer je dan via de 'Word nu lid'-knop rechtsboven alvorens je in te schrijven voor het webinar. 

 

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle