Vrouwen gezocht: genderongelijkheid in de media

Vrouwen gezocht: genderongelijkheid in de media Webinar

Datum 12H00 - 13H00

Prijs (incl. BTW) Gratis

Locatie Online

0

Slechts 24% van de mensen die we zien in de media zijn vrouwen. Daar komt nog eens bij dat de vrouwen die we wél zien vaak erg een-dimensionaal zijn weergegeven.

In deze sessie gaan we dieper in op deze representatiekloof; de oorzaken, de gevolgen, maar ook de oplossingen. Hoe willen vrouwen vandaag wél aangesproken en gerepresenteerd worden? Wat kunnen we leren uit fouten die bedrijven in het verleden maakte? Wat zijn succescases? En welke evoluties zien we qua representatie van vrouwen in 2019?
 

Schrijf je snel in voor dit gratis webinar

Nog geen lid op We Assist You? Registreer je dan eerst via deze link alvorens je in te schrijven. 

Over de spreker

Jozefien Daelemans richtte Charlie Magazine op omdat ze zichzelf amper herkende in de beelden die ze in de media zag. Ze meent dat hoe we vrouwen (en mannen) in beeld brengen ontzettend veel impact heeft op hoe we naar onszelf kijken. You can’t be what you can’t see. Het is haar missie om met realistische rolmodellen en een hedendaagse beeldvorming ons zelfbeeld ten goede te veranderen en om meer gendergelijkheid te creëren.

Opname later bekijken?

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt.

Handige informatie

Contact info