Wat na een burn-out?

Schrijf je in Schrijf je in
Wat na een burn-out? Webinar

Datum 9H00 - 9H45

Prijs (incl. BTW) € 60 / 1 Webinar

Locatie Online

Organisator Tryangle

3417

Burn-out. Vandaag vaak een “gemakkelijke” diagnose bij vaak heel diverse en soms eerder vage klachten. Maar wat is een burn-out eigenlijk?

En wat is het vooral niet? Als je dan effectief burned out blijkt, helemaal opgebrand en uitgeblust, hoe kan je je vuur dan terugvinden en de ferme energiedip te boven komen? En opnieuw aan het werk, is dat ooit aan de orde? Op al deze vragen vind je een antwoord in het webinar “Wat na een burn-out?”. Je ontdekt wat de wet voorschrijft rond re-integratie en krijgt praktische tips en tricks mee om jezelf niet opnieuw op te branden. Dit alles vervolledigen we met een aantal revitaliserende doe-oefeningen zodat je dit webinar beëindigt met een glimlach op je lippen en een bijzonder sterk gevoel!

Opname later bekijken? 

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

 

Over Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle bvba.

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Handige informatie

Contact info
Tryangle