Jobs

Op zoek naar talent? Plaats je vacature uit binnen de juiste doelgroep en vind binnen de kortste tijd de juiste kandidaat.

 

Vind jouw talent

Coaching

Talent moet je koesteren. Vertrouw op We Assist You om het talent van je medewerkers te optimaliseren.

 

Coach jouw talent

Hr

Vertrouw op ons hr-talent! Via We Assist You kun je in componenten boeken waar je nood hebt aan professionele ondersteuning.

 

Vertrouw op ons hr talent

Meer over onze diensten

Ontdek de volledige dienstverlening van We Assist You

Interesse in onze online diensten? Vraag een gratis demo van We Assist You aan.

 

 

Vraag een demo aan
Benieuwd naar onze meest recente cijfers?

Ontdek de meest recente cijfers van de We Assist You website.

 

 

Raadpleeg onze statistieken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Op We Assist You kan je betalen via overschrijving (factuur), Bancontact, Kredietkaart, SOFORT banking, Belfius Direct net, KBC Online Payment.

Hoe kan ik een credit doneren?

Na het aankopen van credits zijn deze beschikbaar onder credits op je profiel. Klik op het icoon naast de credit dat je wil doneren, hierdoor krijg je de optie om deze credit te doneren aan iemand anders. Je krijgt een pop-up om hier het e-mailadres van de persoon in te geven en een persoonlijke boodschap mee te geven. Klik vervolgens op “doneren” en je credit is vertrokken naar de persoon naar keuze. Opgelet! Je kan deze credit tot maximum 1 jaar na de aankoop activeren of doneren.

Waar kan ik een overzicht van de aangeboden webinars terugvinden?

Je kan het overzicht van de webinars steeds terugvinden onder "webinars & events" in het hoofdmenu. Tip: Zoek je webinars binnen een bepaalde periode, gebruik de filter aan de linkerkant!

Waar kan ik mijn factuur raadplegen?

Heb je producten of diensten aangekocht via een bedrijf? Dan zal jouw factuur per post opgestuurd worden. Indien je een digitale kopie wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven