Ontdek de voordelen

Op zoek naar een jobstudent of stagiair met een office, hr, sales, logistiek of marketing profiel om het team te versterken?
Verspreid je vacature via het We Assist You platform.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakantiejob of stageplaats

  • Vacature blijft 30 dagen online

  • Beschikbaar in 3 talen (NL, EN, FR)

  • Je hebt recht op 10 refreshes van je vacature

  • Bedrijfslogo zichtbaar in de zoekresultaten

  • Vacature op relevante social media

  • Rechtstreeks in de mailbox van de juiste kandidaten

Bekijk de voordelen van een jobposting 30 dagen of 60 dagen.

Ontdek wat een vakantiejob of stageplaats op We Assist You extra oplevert

Duizenden studenten

De database van We Assist You omvat duizenden studenten. Wacht niet tot ze solliciteren maar contacteer ze zelf dankzij de automatische cv-alert.  We Assist You zorgt ervoor dat je de kandidaten vindt die het best aan jouw criteria beantwoorden en actief op zoek zijn naar een vakantiejob of stageplaats.

Vacature dashboard

Dankzij het online dashboard van We Assist You staat jouw vacature binnen het kwartier online. Bovendien beheer je ten allen tijde de verschillende componenten van je job: van functietitel en beschrijving, tot taalversies, instroom en contact met studenten. Alles voor een vlot verloop van jouw aanwervingsproces.

Doordachte partnerships

Om snel de perfecte kandidaat te vinden is de juiste visibiliteit belangrijk. Daarom investeert We Assist You in langdurige partnerships met sites zoals Careerjet, Indeed, Jobijoba, Trovit en Simply Hired. Zo garanderen we een maximaal bereik op jouw vacature. 

Payrolling korting

Reken dankzij We Assist You op een zorgeloze behandeling van de payroll voor jobstudenten. We Assist You treedt op als juridisch werkgever en neemt alle administratieve handelingen voor onze rekening nemen. Meer informatie nodig? Raadpleeg onze payrolling diensten.

vind de juiste jobstudent of stagiair

Zet nu je vacature online!

Veelgestelde vragen
 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Op We Assist You kan je betalen via overschrijving (factuur), Bancontact, Kredietkaart, SOFORT banking, Belfius Direct net, KBC Online Payment.
Kan ik nadien nog aanpassingen aanbrengen aan de vacature?
Zeker! Om een vacature aan te passen kan je gebruik maken van het pijltje naast de titel van je vacature en hier voor "wijzigen" te kiezen.
Hoeveel kandidaten hebben jullie in je database?
Momenteel hebben we 15.000 werkzoekenden in onze database.
Kan ik de cv's van mijn kandidaten downloaden?
Je kan een cv downloaden door op de titel van je vacature te klikken en vervolgens op de kandidaat te klikken die gesolliciteerd heeft. Hierna krijg je de volledig sollicitatie van de kandidaat te zien en kan je rechts bovenaan op "download cv" klikken.
Scroll naar boven