Win een Kerstpakket van Clavis

Doe nu mee! Doe nu mee!
Win een Kerstpakket van Clavis Wedstrijd
990

Tijdens de kerstvakantie kan je samen met je kids genieten van de mooiste verhalen dankzij de kinderboeken van Clavis.

Uitgeverij Clavis maakt kinderdromen waar. Hun kinderboeken vertellen de allermooiste verhalen en zullen je kids van begin tot einde blijven boeien. 

We Assist You geeft speciaal voor Kerstmis een speciaal kerstpakket weg met 4 verschillende boekjes voor elke leeftijd. Kerstmis was nog nooit zo gezellig!

  • De Kerstman en de kerstmuisjes

Een vrolijk en inspirerend prentenboek over de Kerstman en zijn vele hulpjes. Voor muisjes vanaf 3 jaar.

De kerstelfjes zijn de helpers van de Kerstman. Ze zijn bezig met het maken van kerstcadeautjes. Zo doen ze dat elk jaar. Maar dit jaar zijn de elfjes ziek! Gelukkig piepen de kerstmuisjes te hulp.

  • Teckel Tokkel viert Kerst

Opnieuw een grappig en ondeugend boek vol warme voorleesverhaaltjes voor kindjes die een hondje hebben of er eentje willen. Vanaf 5 jaar.

Het is bijna Kerstmis. Basiel droomt van een witte kerst, want zijn teckel, Tokkel, heeft nog nooit sneeuw gezien. En in deze tijd van het jaar blijkt opnieuw dat teckels héél ondeugende honden zijn. Tokkel wil meehelpen de kerstboom te versieren, houdt niet van sneeuwpoppen en kan duidelijk niet wachten tot kerstavond om de cadeautjes open te maken. En zal hij braaf zijn als er visite komt voor het kerstfeest?

  • Rikki wil een kerstboom

Het is bijna Kerstmis, maar bij Rikki thuis staat nog altijd geen kerstboom. Papa heeft het veel te druk om er een te halen. Maar vandaag moeten ze gewoon samen naar de kerstbomenmarkt, vindt Rikki. Papa heeft er eerst niet veel zin in, maar dankzij Rikki’s enthousiasme ontdooit hij algauw helemaal.

Een winterwarm prentenboek van Rikki over tijd maken voor elkaar.

  • Kerstliedjes (geluidenboekje)

Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een kennismaking met Engelse kerstliedjes in woord, beeld én geluid.

Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

 

Veel succes!

 

Prijs

Stap 1: Vragen

  • Vragen
  • Aanmelden
  • Succes